“De Journey”, ook wel de Helende Reis genoemd, is een eenvoudige maar krachtige methode die wereldwijd erkend is als unieke methode voor HELING en het bevrijden van het oneindige menselijke potentieel. 

Het werd voor het eerst toegepast in 1992 door Brandon Bays, gebaseerd op het proces dat zij gebruikt heeft om zichzelf in slechts 6,5 week te genezen van een tumor in de baarmoeder ter grootte van een basketbal.

The Journey
Hoe werkt het? Celbiologen hebben ontdekt dat wanneer emoties worden onderdrukt, biochemie die bepaalde celreceptoren blokkeert in de bloedbaan wordt vrijgegeven. Deze cellen worden vervolgens geïsoleerd en kunnen niet communiceren met andere cellen. Als dit aanhoudt, kan er na verloop van tijd een ziekte optreden. Tijdens een reis worden de onderdrukte emoties en gerelateerde celherinneringen benaderd. De emoties worden losgelaten en herinneringen worden verwerkt. Hierdoor worden de celreceptoren gedebokkeerd, waardoor genezing kan plaatsvinden. Bezoek voor een gedetailleerde en wetenschappelijke uitleg en de antwoorden op veelgestelde vragen de website van The Journey (Engelstalig).

Wat gebeurt er tijdens een Journey / Helende-reis-sessie?

Eerst vraag ik voor welke reden u gekomen bent en wat u wilt bereiken. Dan, in een comfortabele zittende positie met uw ogen dicht, zal ik u begeleiden om uw onderdrukte emoties en herinneringen te ontdekken. Zodra deze zijn geïdentificeerd, kan de genezing beginnen…

Kan de Journey / Helende Reis mij helpen?

In de meeste gevallen is het antwoord “JA”! 

Hieronder staan slechts enkele van de problemen en condities waar u met behulp van de Helende Reis aan kunt werken:

Naast het helpen bij het aanpakken van uw kernproblemen, zijn andere voordelen van de Helende Reis:

Zie Ervaringen voor feedback van enkelen van mijn klanten.
Voor wie is het bedoeld? De Helende Reis is voor iedereen die zich beter wil voelen, voldoening in zijn leven wil ervaren of toegang wil krijgen tot zijn oneindige potentieel. Het werk met de Journey wordt op veel verschillende manieren in 44 landen over de hele wereld aangeboden; van klaslokalen in Zuid-Afrika tot het Canadese rechtssysteem, om te werken met inheemse gemeenschappen, in hospices, op de eerste hulp en de lijst gaat maar door. Kinderen vanaf 5 jaar, tieners en volwassenen van elke leeftijd, achtergrond, etniciteit of religie kunnen allemaal profiteren van Journey werk. De website van The Journey (Engelstalig) heeft honderden getuigenissen en veel meer informatie, waaronder details over projecten die door onze liefdadigheidsinstelling Journey Outreach in achtergestelde gebieden worden uitgevoerd.
Hoe boek ik een sessie? Als je meer wilt weten, of een afspraak wilt maken neem dan contact met mij op.

Doneren

Sponsor mij voor het verzorgen van Journey werk in jouw gemeenschap – neem contact op voor de details.